opening fietsenstalling -FS Wierd

Gratis fietsenstalling Dukaatpassage geopend

LELYSTAD – Wethouder Jop Fackeldey heeft op woensdag 11 april de nieuwe fietsenstalling geopend aan de Dukaatpassage. Deze nieuwe stalling is gratis en biedt ruimte aan zo’n 200 fietsen.

Permanente toezicht
Medewerkers van Perspectief zijn continu in de fietsenstalling aanwezig; voor toezicht, maar ook om te helpen als dat nodig is. Veel mensen parkeren hun fiets nu overal op het plein. ,,Dat is zonde van het mooie centrum, want al die fietsen is natuurlijk geen gezicht.” Een dringende oproep dan ook van de winkeliers en van de gemeente aan alle bezoekers om gebruik te maken van de fietsenstallingen die op allerlei plekken in het centrum aanwezig zijn. De nieuwe fietsenstalling aan de Dukaatpassage ligt praktisch en de fiets is er zo gestald, gratis en veilig.

Oplaadpunten elektrische fietsen
In de fietsenstalling aan de Dukaatpassage zijn ook oplaadpunten voor elektrische fietsen en er is een elektrische pomp om de banden weer op spanning te brengen. Voor het personeel is een werkervaringsplaats. Perspectief werkt voor de bemensing samen met Lavora (van Concern voor Werk).

Foto: Gemeente Lelystad

Artikel geplaatst door Betsy Swart op 11-04-12 15:53.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Krant van Flevoland via:
Advertentie