Vine Yard
Vine Yard

Lokaal Kabaal in Poppodium Underground

LELYSTAD – Zaterdag 14 april om 21.00 uur is de eerste Lokaal Kabaal avond in Poppodium Underground. Onder de noemer Lokaal Kabaal krijgen bands uit de regio Flevoland de kans in Underground het podium te betreden en zich zo in de kijker te spelen.

De eerste editie van Lokaal Kabaal staat geheel in het teken van de Hardcore Punk. De lokale bands Vine-Yard, Merge As One, NEE! en Geen Italië spelen punk met een attitude alsof hun leven ervan af hangt. Underground gaat zaterdag 14 april om 20.30 uur open en de toegang is gratis.

Vine-Yard

Punkers met een popinstelling. Vine-Yard is al vergeleken met Green Day, Alkaline Trio, en met de Ramones. Bij Vine-Yard staat zelden iemand stil. De combinatie podium en zoemende versterkers en eerlijk publiekszweet geeft de bandleden een stoot adrenaline die alleen springend onder controle is te brengen.

Nee!

Nee! is een zelfbenoemde “kleuterpunk” band uit Lelystad. Ze zijn al op vele festivals en podia geweest en in 2010 wonnen ze de Flevolandse voorronde van de Kunstbende 2010.

Merge As One

Merge As One is een band met leden uit Almere, Lelystad en Dronten. Hun muziek is een combinatie van metalcore en hardcore. Snelle metalriffs opgevolgd door zware breakdowns en cleane vocals.

Geen Italië

De heren van Geen Italië maken strakke Nederlandstalige punk. Met een sterke dosis humor zing je de aanstekelijke teksten zo mee. Zij maken van iedere gelegenheid een feestje. Of een chaos.

Artikel geplaatst door Betsy Swart op 5-04-12 15:00.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Krant van Flevoland via:
Advertentie