Korfbal-sport

Gratis korfbal-instuif voor kinderen in meivakantie in Swifterbant

SWIFTERBANT – In de meivakantie hoeven kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich niet te vervelen. De Meerpaal in Swifterbant organiseert een gratis ‘Clik’ Sport,- en Spelmiddag in samenwerking met ASVD/Kwoot korfbal.

Programma
Dinsdag 1 mei van 13.30 uur tot 16.00 uur is in de sportzaal van De Steiger een leuke ‘Clik’ Sport,- en Spelmiddag, waarbij korfbal een centrale plaats inneemt. Een instuif met diverse soorten spelen op het gebied van korfbal. Het belooft een hele gezellige middag te worden. De jongerenwerkers van De Meerpaal hebben er zin. jullie ook? Kom dan naar De Steiger.

Clik
Clik is een initiatief van De Meerpaal in samenwerking met de wijkteams van de gemeente Dronten. Clik heeft drie doelstellingen: de ‘Clik’ die de kinderen door samenkomst met elkaar krijgen; de ‘Clik’ die ze met de activiteit of sport krijgen; en kinderen die de activiteit ver‘Clik’ken aan elkaar. De middag bestaat uit een sport, – en/of spelmiddag voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Een bepaald thema of een bepaalde sport staat dan centraal.

Meer informatie
Neem je sportkleding mee. Voor meer informatie en aanmelden: Claudia Goedvree, projectcoördinator Clik, op telefoonnummer 06 515 364 34 of mail naar: c.goedvree@meerpaal.nl.

Artikel geplaatst door Betsy Swart op 11-04-12 13:38.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Krant van Flevoland via:
Advertentie